Tennessee whiskey:
Miód pitny w zapachu typowo miodowy z pojawiającymi się nutami dobrze zwęglonej beczki, karmelu miodowego i wanilii. W smaku słodki jak na miód pitny dwójniak przystało, wyczuwalne nuty wanilii, dębu, delikatne posmaki cytrusowe. Finisz długi, pełny, zachęcający do sięgnięcia po więcej.
Bourbon whiskey:
Miód pitny w zapachu typowo miodowy z nutami aromatycznymi dębu, wanilii, przypraw korzennych. W smaku słodki jak na miód pitny dwójniak przystało, waniliowy, delikatnie karmelowy i lekko dębowy. Finisz długi, pełny, miodowo – dębowy.
Brandy:
Miód pitny w zapachu typowo miodowy z nutami aromatycznymi dębu, miodu i owoców. W smaku słodki jak na miód pitny dwójniak przystało, miodowy, dębowy i owocowy. Finisz długi, pełny, miodowo – dębowo – owocowy.
Czerwone wino:
Miód pitny w zapachu typowo miodowy z bardzo delikatnymi nutami aromatycznymi dębu, dużo mocniejszymi miodu i owoców. W smaku słodki jak na miód pitny dwójniak przystało, smaki typowo miodowe, stosunkowo słabo wzbogacone smakami z beczki, pojawia się lekka owocowość i bardzo delikatna cierpkość. Finisz dość długi i pełny ale nie tak złożony jak w pozostałych miodach.