Dwójniak Lipiec Perlisty - wyprodukowany jest poprzez odfermentowanie czysto lipowego miodu pszczelego. Aby nadać temu trunkowi swoistą lekkość poddaliśmy go delikatnej saturacji. Wysycenie go dwutlenkiem węgla i lekka nuta goryczy pochodząca z miodu lipowego równoważą słodycz dwójniaka.
Dwójniak “Maliniak” perlisty – kolejny z naszych miodów poddanych delikatnej saturacji. Dzięki temu zabiegowi standardowy Maliniak zyskał inny wymiar. Typowo Malinowy smak, który nadaje temu miodowi życia, został dodatkowo ożywiony przez zawarty w nim dwutlenek węgla.
Trójniak “Trybunalski” perlisty - To trzeci nasz miód, który postanowiliśmy poddać delikatnej saturacji. W ten sposób wytrawność trójniaka została wzbogacona nutą lekkości i orzeźwienia powodując niesamowite wrażenia smakowe. Podobnie jak w przypadku „Lipca Perlistego” tak i tutaj mamy do czynienia z zupełnie „nowym” produktem. O ile klasyczny trójniak zachęca do biesiady za stołem, to już w wersji musującej każe nam zza tego stołu wyjść i oddać się zabawie